Home Cât de varză eşti? Azi ne rădem. Se știe! Alinuta Ardealu-i fruncea Åži-ai lor sunt tot ai noștri Babardeală Bestii și Bestiuțe Bulă rulez Coronavirus Cu blonde De corazon De Crăciun cu porci și țuică fiartă E despre gabori Happy ever after M-a călcat pe mănă Mă animalule! Mă-sa Multiculturale Nu-mi e frică de injecție! Să nu păcătuim?... Sunt nebun, dar nu mă tratez Un praz și-o ceapă Vaaarzăăăă!!!! Bă, ejnebun? Alb nu e culoare Blurat Ciocolatiu Classic black Coronavirusu vietii Fără roz!!!! Feeling blue Galben de invidie Io cu cine votez??? Preafericiți cu patrafir Puțin mov Tacticoasă vine vaca Văd roșu! Vasile, toarnă!!! Verdețuri... de-o ciorbă E-Fractura Laugh factory Viața în cifre Happy ten Zona crepusculară Alien Versus Predator
Home Acord GDPR

Acord newsletter GDPR ejvarza.ro

Acord privind colectarea, stocarea si utilizarea datelor cu caracter personal

Abonarea la lista noastra de newsletter se face numai de catre clientii care isi exprima aceasta optiune.

Acord stocare si prelucrare
Prin abonarea la serviciul de newsletter oferit de site-ul nostru, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal solicitate in formularul de abonare sa fie stocate si prelucrate firma noastra.

Scopul colectarii datelor
Datele personale colectate vor fi folosite numai in scopuri de marketing, respectiv expedierea ocazional de mesaje in format electronic (email) pentru promovarea produselor si serviciilor pe care le oferim sau alte informari pe care le consideram importante.

Perioada stocarii
Stocarea datelor personale se face pe perioada nelimitata, fiind utilizate pe toata aceasta perioada doar in scopul in care au fost colectate initial.

Confidentialitatea datelor
Datele personale colectate sunt confidentiale, firma noastra asigurand protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare. Datele personale vor fi prelucrate doar de persoane autorizate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Terti care au acces la date
La datele personale colectate au acces sau pot fi incredintate unor terti (companii de presteri servicii hosting, administrare site, curierat, marketing online etc.). Firma noastra gestioneaza relatiile cu fiecare din acesti terti prin semnarea unor contracte de confidentialitate asigurandu-se astfel ca datele personale pe care ni le oferiti nu sunt folosite de catre terti decat in scopul declarat in care au fosto colectate pe site-ul nostru.

Stergerea datelor
Puteti oricand sa solicitati stergerea datelor personale, folosind optiunea de Dezabonare Newsletter.